fbpx

Varför Teknikcollege?

Framtidssäkra din karriär

Drömmar är viktiga. För viktiga för att slarvas bort. För viktiga att inte ges en chans att bli verklighet i framtiden. Det är därför Teknikcollege finns.

Vi ser till att din utbildning matchar de behov som Sveriges mest innovativa och spännande industriföretag har. Vi ser till att du får möta rätt människor, som snabbt hjälper dig att komma igång med karriären. Eller med högre studier. Så när du funderar över vilken utbildning du ska välja – välj en som är certifierad av Teknikcollege. Vi hjälper dig att framtidssäkra karriären.

LÄS MER
I FOKUS

Teknikcollegedagen!

Teknikcollegedagen!

Läs mer


1 oktober
I FOKUS

Rikskonferensen går av stapeln den 16 mars 2021

Rikskonferensen går av stapeln den 16 mars 2021

Läs mer


23 september
Kvalitetssäkrade utbildningar

Så fungerar Teknikcollege

Teknikcollege mål är att kvalitetssäkra din utbildning genom certifiering. En utbildning som är certifierad av Teknikcollege innebär att företag har varit med och påverkat vad den ska innehålla. Dina kunskaper anpassas till det företagen önskar och du blir attraktiv att anställa när du väl har tagit din examen. Du blir anställningsbar men också antagningsbar till fortsatta studier. Som en Svanenmärkning, bra va? Oavsett om du redan nu vet vad du vill bli, eller inte, så ger Teknikcollege dig oändliga möjligheter på vägen fram till ditt framtida yrke. Du kan också läsa mer om vad Teknikcollege är via länken nedan.

Relaterad information:
Hur fungerar certifieringen av utbildningarna?
Se en film om Teknikcollege!
Läs mer

"Har du fler frågor om Teknikcollege?"

Vi har samlat de vanligaste frågorna.

LÄS VÅR FAQ
Case

På internationellt äventyr

På internationellt äventyr

Läs mer


14 mars

Case

Intervjuer med studerande

SE ALLA CASE
Case

”Vi behöver bli fler tjejer som läser el”

”Vi behöver bli fler tjejer som läser el”

Läs mer


21 februari
Case

Hur är det att börja gymnasiet?

Hur är det att börja gymnasiet?

Läs mer


21 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.