Varför Teknikcollege?

Framtidssäkra din karriär

Drömmar är viktiga. För viktiga för att slarvas bort. För viktiga att inte ges en chans att bli verklighet i framtiden. Det är därför Teknikcollege finns.

Vi ser till att din utbildning matchar de behov som Sveriges mest innovativa och spännande industriföretag har. Vi ser till att du får möta rätt människor, som snabbt hjälper dig att komma igång med karriären. Eller med högre studier. Så när du funderar över vilken utbildning du ska välja – välj en som är certifierad av Teknikcollege. Vi hjälper dig att framtidssäkra karriären.

LÄS MER
I FOKUS

Välkommen på Teknikcollege rikskonferens 2019

Välkommen på Teknikcollege rikskonferens 2019

Läs mer


13 september
I FOKUS

Skolstart för 600 certifierade programinriktningar

Skolstart för 600 certifierade programinriktningar

Läs mer


23 augusti
Kvalitetssäkrade utbildningar

Så fungerar Teknikcollege

Teknikcollege mål är att kvalitetssäkra din utbildning genom certifiering. En utbildning som är certifierad av Teknikcollege innebär att företag har varit med och påverkat vad den ska innehålla. Dina kunskaper anpassas till det företagen önskar och du blir attraktiv att anställa när du väl har tagit din examen. Du blir anställningsbar men också antagningsbar till fortsatta studier. Som en Svanenmärkning, bra va? Oavsett om du redan nu vet vad du vill bli, eller inte, så ger Teknikcollege dig oändliga möjligheter på vägen fram till ditt framtida yrke. Du kan också läsa mer om vad Teknikcollege är via länken nedan.

Relaterad information:
Hur fungerar certifieringen av utbildningarna?
Se en film om Teknikcollege!
Läs mer

"Har du fler frågor om Teknikcollege?"

Vi har samlat de vanligaste frågorna.

LÄS VÅR FAQ
Case

Andreas blickar framåt

Andreas blickar framåt

Läs mer


14 mars

Case

Intervjuer med studerande

SE ALLA CASE
Case

Anton har redan fått jobb

Anton har redan fått jobb

Läs mer


14 februari
Case

Josefin valde ett fjärde år

Josefin valde ett fjärde år

Läs mer


14 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.