Skaraborg

Välkommen till
Teknikcollege Skaraborg

Framtidens jobb finns i hög utsträckning inom teknikindustrin. Vi på Teknikcollege jobbar med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mest.
Teknikcollege Skaraborg består av fem lokala college; Falköping, Lidköping, Mariestad, Skövde och Vara. Totalt är det tolv gymnasieutbildningar och två vuxenutbildningar som är certifierade i Skaraborg. En mängd företag är engagerade i Teknikcollege och våra samarbetspartners IF Metall, Unionen och Sveriges Byggingenjörer är också aktiva. Andra viktiga aktörer är IDC, Högskolan i Skövde och Yrkeshögskolan Skaraborg.

Välj Teknik, Tc Skaraborgs nya film!

Hej student!

Framtidens jobb finns i hög utsträckning inom teknikindustrin. Vi på Teknikcollege jobbar med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mest. Du som studerar på Teknikcollege kommer att stå bra rustad för den arbetsmarknad som väntar.

Utbildningar

  • Falköping
  • Lidköping
  • Mariestad
  • Skövde
  • Vara

Kontakta Teknikcollege Skaraborg

Lotta Engelbrektsson porträtt
Lotta Engelbrektsson
Regional processledare
lotta.engelbrektsson@skaraborg.se
070-303 55 72
Susanne Yngve porträtt
Susanne Yngve
Regional ordförande
susanne.yngve@idcab.se
0708-56 42 72

Vinster för företag

För er som enskilt företag är vinsterna med Teknikcollege många. Förutom möjligheten att styra utbildningar så att de motsvarar ert framtida behov av kompetens, öppnas arenor för att träffa framtida medarbetare.