Kronoberg

Välkommen till
Teknikcollege Kronoberg

Industrin i regionen är omfattande med många intressanta företag, både stora som små. Med anledning av stora pensionsavgångar samt företag som expanderar kommer behovet av utbildad teknisk personal fortsätta vara mycket stort.
Teknikcollege Kronoberg är en region som omfattar kommunerna Växjö, Alvesta, Tingsryd, Markaryd, Älmhult, Ljungby, Uppvidinge och Lessebo.

Utbildningar

I Kronoberg har vi kvalitetssäkrade utbildningar i Ljungby, Markaryd, Växjö, Tingsryd och Älmhult. Kontakta oss om det är något du funderar över när det gäller ditt utbildningsval.
  • Ljungby
  • Markaryd
  • Tingsryd
  • Växjö
  • Älmhult

Vill du säkra kompetensförsörjningen i Kronoberg?

Det behöver inte vara svårt eller krångligt. Både stora och små företag kan göra något! Du kan till exempel delta i en lokal styrgrupp eller programråd, gå vår handledarutbildning och ta emot en elev på praktik eller erbjuda studiebesök, gästföreläsning, gymnasiearbete eller sommarjobb. Du kan också öppna dörren för samarbeten med grundskolor, där finns de framtida gymnasieeleverna.

För er som enskilt företag är vinsterna med Teknikcollege många. Förutom möjligheten att styra utbildningar så att de motsvarar ert framtida behov av kompetens, öppnas arenor för att träffa framtida medarbetare. Många samverkande företag vittnar om förenklade och förkortade rekryteringsprocesser.

Välkommen att höra av dig till processledaren, kontaktuppgifter finns nedan!

Evelina Hultbrant
Processledare
evelina.hultbrant@goepic.se
070-687 62 22
Maja Karlberg