För studerande

Framtidssäkra din karriär

Drömmar är viktiga. För viktiga för att slarvas bort. För viktiga att inte ges en chans att bli verklighet i framtiden. Det är därför Teknikcollege finns. Vi ser till att din utbildning matchar de behov som Sveriges mest innovativa och spännande industriföretag har.
Sök utbildningar

Teknikcollege förändrar dig och framtiden

Ready, set, change!

Är du redo för gymnasievalet? I så fall är det med Teknikcollege du skapar förändring! Med Ready, set, change vill vi berätta mer om tekniskt inriktade utbildningar - eftersom det är med dem du kan göra skillnad, både för dig själv och för samhället.

Filmer för förändring

Du måste kolla in våra nya filmer som genom bilder och animationer ger dig en bättre förståelse av vad ett tekniskt gymnasie- eller yrkesprogram kan skapa inför framtiden.

10 anledningar att välja Teknikcollege

Väljer du en certifierad teknisk utbildning är du med och tar fram verktygen som säkerställer ett framtida hållbart klimat och samhälle. Dessutom får du ett brett kontaktnät som snabbt hjälper dig att framtidssäkra din karriär.

Vad ger en certifierad utbildning?

Framtidens utveckling sker inom industrin och en Teknikcollegeutbildning ger dig de kunskaper som teknik- och industriföretagen behöver ha. Det betyder att utbildningen har en kvalitetsstämpel och ger även större möjligheter att få jobb direkt efter examen.

I utbildningen är företag med och samarbetar med skolan för att ge dig som studerande en verklighetsanpassad utbildning. Företagen ger också utbildningarna möjlighet att använda den senaste tekniken och gör det spännande och utvecklande att plugga. De lokala företagen har jobben och väntar på dig som går en utbildning som varvar praktik och teori. Du och dina kunskaper kommer att göra skillnad för industrin.

Få en bra start i arbetslivet med oss!