Gymnasievalet är självklart!

Att välja rätt val inför framtiden är inte det enklaste. Men har du en strävan efter att skapa en bättre värld, så finns det ett självklart val - en utbildning certifierad av Teknikcollege. Vi certifierar inriktningar inom programmen industriteknisk, teknik, el- och energi, naturvetenskap, naturbruk och hantverk.

Kika på filmerna nedan för att lära dig mer om hur tekniska utbildningar skapar din och jordens framtid!

Det här är Teknikcollege

El- och energiprogrammet

Utveckla delarna inom el- och energiteknik och automation så har du din framtid säkrad. Ditt val är el- och energiprogrammet – helt klart!

Industritekniska programmet

Med problemlösning i sikte och chans att skapa innovationer har du redan gjort ditt val – välj industritekniska programmet!

Teknikprogrammet

Kan du se möjligheterna i tekniken och förstå att allt du får möjlighet att skapa lämnar ett minnesvärt avtryck – då är teknikprogrammet ditt självklara val.

Naturbruksprogrammet

Med en stor del praktiskt kopplat till dina reflektioner har du en chans att plugga och jobba nära och tillsammans med naturen – på naturbruksprogrammet finns det gröna som gör skillnad.

Naturvetenskapsprogrammet

Är du naturligt kritisk, logisk och gillar att lösa problem – i så fall ska du lägga ditt val på det naturvetenskapliga programmet!

Hantverksprogrammet

Gillar du att skapa och utveckla nytt med fokus på service kommer du att känna dig hemma på hantverksprogrammet med inriktning finsnickeri!