Välkommen till Teknikcollege

Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning och en kvalitetsstämpel på utbildningar där kommuner, utbildningsanordnare och företag samverkar för att öka attraktionskraften och kvaliteten på tekniskt inriktade utbildningar.
Läs mer

Aktuellt inom Teknikcollege

Ny yrkesutgång inom automation

Efterfrågan på automationstekniker är stor inom flera branscher och behovet förväntas öka ytterligare. Med en ny yrkesutgång hoppas programrådet för el- och energiprogrammet att tydligheten för skolorna ökar med förhoppning att fler ska välja att ge den rekommenderade yrkesutgången.

Nominera till Årets samverkanspriser

På rikskonferensen korar vi årligen årets handledare, lärarlag och samverkansföretag. Missa inte din chans!

Teknikcolleges rikskonferens 2021

Med nya lösningar, material och metoder ligger Sveriges industriföretag med på en viktig agenda kopplat till klimat och hållbarhet. För Teknikcollege som industrins samverkansplattform innebär det att de som samverkar med oss kan vara med och lösa morgondagens hållbarhetsfrågor.

Case

Handledarutbildning 2.0

7 september
Case

Företagsperspektiv på skarpt uppdrag i utbildning

6 september

Case

Fördjupa dig i Teknikcollege, läs våra case!
Se alla case
Case

Gymnasiearbetet i samverkan med näringslivet

6 september

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.

Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.