Sök jobbet

Kommunikatör (vikariat) till Teknikcollege

22 april 2022
Som kommunikatör på Teknikcolleges kansli arbetar du med strategiskt och digitalt kommunikationsarbete med fokus på innehållsproduktion med grafiska element. Du blir en viktig kommunikatör för industrins kompetensförsörjning!
Bild
Kommunikatör jobbannons

Om rollen
Det är en bred kommunikatörsroll med en tonvikt på digital kommunikation. Du kommer att jobba med att skapa relevant innehåll för våra olika målgrupper och ha ansvar för Teknikcolleges nationella sociala kanaler, externwebb och marknadsföringsmaterial. Rollen är både strategisk och operativ och innebär mycket skrivande och grafiskt skapande. Målet är att aktivt bidra till nytta för medlemmarna, framgångsrikt lyfta varumärket samt att synliggöra det operativa arbetet och visionen med Teknikcollege.

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, kunna arbeta både självständigt och i grupp samt vara en van coach med ett proaktivt tänk. 

I rollen rapporterar du till vd.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad inom kommunikation och har minst två års erfarenhet av aktivt kommunikationsarbete. Du är uppdaterad i digitala tekniker, är en god skribent och har dokumenterad kunskap om verktyg som t ex Drupal, Ungapped, InDesign, Photoshop och sociala medier. Vi söker en god skribent som också kommer att stötta involverade personer i deras arbete med marknadsföring, varumärkesvård och olika digitala verktyg.

  • För att lyckas i rollen bör du vara serviceinriktad med förmåga att anpassa komplexa texter till de målgrupper du kommunicerar med.
  • Du har erfarenhet av digital kommunikation och en förmåga och vilja att använda digitala möjligheter för att effektivt nå ut med kommunikation till målgrupperna.
  • Du är strukturerad, initiativtagande och med ett eget driv i att leverera goda resultat.
  • Du är duktig på att samarbeta med andra och skapa goda relationer och trivs i en föränderlig miljö.
  • Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kunskapsintensiva organisationer med experter och en god förmåga att målgruppsanpassa kommunikationen.

Övrigt
Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid i 1 år med start i början på augusti eller enligt överenskommelse. Det nationella kansliet har sitt kontor på Storgatan i centrala Stockholm.

Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner, med egen träningslokal och lunchrestaurang i huset. I vårt kontorshus finns möjlighet att parkera sin cykel eller moped och att tillfälligtvis också hyra en parkeringsplats för bil.

Läs mer på www.teknikcollege.se

Har du frågor kring denna befattning är du välkommen att kontakta:

Peter Stenberg, vd, på telefon 0722-044542, peter.stenberg@teknikcollege.se  

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 8 maj 2022. 

Urval och intervjuer sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.