Bildningscentrum Facetten

Här hittar du mer information om Bildningscentrum Facetten.

Om skolan

Besöksadress: Gamla torget 1, 597 30 Åtvidaberg
Stad:
Åtvidaberg
Region:

Program

El- och energiprogrammet

El- och energiprogrammet är ett yrkesprogram som vänder sig till dig som är tekniskt intresserad och vill arbeta inom ett område som ständigt utvecklas. Vi kopplar ihop det praktiska arbetet med relevant teori. På El- och energiprogrammet tränas du att självständigt lösa uppgifter, till exempel att utföra installationer eller bygga upp datornätverk. Vi arbetar mycket praktiskt med att bygga upp styr- och reglersystem som anknyter till verkligheten.

Inriktning:
Automation

Industritekniska programmet

Industritekniska programmet är ett yrkesprogram. Framtiden för dig som väljer industriteknik ser mycket ljus ut. Är du intresserad och villig att jobba hårt har du lätt att hitta ett jobb efter gymnasiet.

Inriktning:
Produkt- och maskinteknik, Svetsteknik

Teknikprogrammet

Hos oss kan du läsa inriktningen Informations- och medieteknik som ger dig en bra grund för att läsa vidare till exempelvis programmerare eller ingenjör. Vi jobbar med datorn som ett naturligt verktyg för att ta fram modeller med t ex 3D-skrivare och laserskärningsteknik. Du skaffar dig goda teoretiska grunder, men utvecklar även din förmåga att lösa problem i praktiken.

Inriktning:
Informations- och medieteknik, Produktionsteknik