plus size summer http://beautystic.com barbie crochet ball gown patterns free
who inventes sexdolls?
replica watches good experience at any given time is was similar to.
Validering - Teknikcollege

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

På den här sidan hittar du:
Allt om ESF-projektet Industrivalidering inom Teknikcollege
Nationellt utvecklingsprojekt

Industrivalidering inom Teknikcollege

Svensk industri är i stort behov av arbetskraft med rätt kompetens. Validering av industrikompetens är en strukturerad och standardiserad bedömning och dokumentation av en individs kunskap, färdighet och förmåga – oavsett hur den förvärvats.

Processen synliggör enskilda individers unika kompetens och identifierar om och var den behöver förstärkas. Kompetensbeviset är en trygghet för medarbetaren och ökar rörligheten på arbetsmarknaden, samtidigt ger det värdefull information kring hur företag och utbildningar kan bli ännu mer konkurrenskraftiga. Kompetens på pränt helt enkelt.

Inom Teknikcollege finns 24 testcenter, alla ackrediterade av Svensk Industrivalidering. Vi arbetar med att säkra tillgänglighet och etablering av validering av industrikompetens runt om i Sverige. Nedan kan du läsa senaste nytt om vår verksamhet. Inom kort hittar du även alla våra testcenter och vilka branschvalideringar de utför.


I FOKUS

The Factory – slutkonferensen där vi presenterade våra viktigaste leveranser från SKM

The Factory – slutkonferensen där vi presenterade våra viktigaste leveranser från SKM

Läs mer


19 oktober
I FOKUS

Livesändning av The Factory – slutkonferens för Status, kvalitet och matchning

Livesändning av The Factory – slutkonferens för Status, kvalitet och matchning

Läs mer


22 september
Teknikcollege säkrar svensk industrikompetens

Validering av industrikompetens säkrar trygghet och tillväxt

Rätt utbildad arbetskraft är en förutsättning för utveckling och tillväxt. Validering av industrikompetens ökar rörligheten på arbetsmarknaden och är ett kraftfullt verktyg för att kartlägga både rekryterings- och fortbildningsbehov. Validering är också ett effektivt sätt att kvalitetssäkra industriutbildningar och se till att eleverna blir anställningsbara på arbetsmarknaden. Teknikcollege arbetar för att säkra tillgänglighet och etablering av validering av industrikompetens runt om i Sverige.

Läs mer

Har du frågor om valideringsprojektet?

NATIONELL PROJEKTLEDARE

Johan Ståhl
johan.stahl@teknikcollege.se
040 35 25 49

PROJEKTEKONOM

Eva Brunday
eva.brunday@teknikcollege.se
08 782 09 59

ESF-rådet

Svenska ESF-rådet finansierar projekt som arbetar med kompetensutveckling, sysselsättningsåtgärder och integrationsinsatser.

LÄS MERPrenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.