fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
På den här sidan kan du läsa om:
Inspirationsboken

Den röda tekniktråden

Inom Teknikcollege genomförs årligen mängder av insatser för att öka attraktionskraften för industrirelevanta utbildningar. Därför har vi nu utvecklat vad vi kallar den röda tekniktråden för ökad attraktionskraft. Kort sammanfattat innebär det rätt insatser, i rätt tid och mot rätt målgrupp.

 

För att industrin ska kunna fortsätta bidra till sysselsättning och välstånd är det mycket viktigt att det finns kvalificerade medarbetare för företagen att anställa. Just därför finns Teknikcollege. Genom samverkan mellan utbildningsanordnare, företag och kommuner framtidssäkrar vi blivande kompetens till den svenska industrin. Boken uppdaterades under april 2020 med ett hållbarhetsperspektiv.

Vill du ha en fysisk kopia av boken? Det kan du beställa kostnadsfritt från Teknikcollege i din region. Kontaktuppgifterna till din regionala processledare hittar du HÄR.

>> Klicka här för att läsa boken i digitalt format och låt dig inspireras!

 

--

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.