fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Glöm inte att prata med ditt barn om möjligheterna inom Industri och Teknik

Står ditt barn inför val till gymnasiet

Att som 15-16 åring göra valet till gymnasiet är för de flesta inte lätt. Det är många faktorer som kan spela in för hur de valet tillslut fattas, allt från vänners val till ibland även fördomar om vissa yrken. Här kommer en uppmaning till alla vuxna som kommer i kontakt med ungdomar som funderar på sin framtid. Följ med och besök öppet hus på de skolor som kan vara aktuella Besök minst ett program som vid första anblick kanske inte varit huvudkandidaten Kontakta studie och yrkesvägledare i er kommun, dessa kan hjälpa till att ge svar på ev. frågor Stötta och peppa ungdomen att gå sina egna vägar, efter hens intresse och drömmar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.