På den här sidan kan du läsa om:
Rikskonferens 2019
Anmälan nu öppen

Välkommen på rikskonferens 2019

Den 21 november är det dags för årets rikskonferens med temat "Framtidssäkra industrilandet Sverige". På stora scenen lyssnar vi bland annat till representanter från Industrirådet, värdregionen Skaraborg och en spännande, ännu ej avslöjad huvudtalare. Varvat med scenföredrag bjuder även konferensen in till sex intressanta seminarier kopplat till både temat och SKM samt har en stor utställningsdel för inspiration, aha-upplevelser och plats för mingel.

Ladda ner inbjudan och program >

 

När?
21 november 2019, kl. 09.15–15.30 (fika och registrering från 08.30)

Var?
Billingehus, Alphyddevägen, Skövde

 

 

Teknikcollege stora samverkanspris x3

I samband med rikskonferensen vill vi uppmärksamma lärarlagets, samverkansföretagets och handledarens roll inom Teknikcollege. Tre otroligt viktiga delar som ligger bakom Teknikcollege kvalitet och status. Utmärkelserna syftar till att sprida information om nya arbetssätt och goda exempel som kan inspirerar och utveckla.

Vill du nominera ett företag, lärarlag eller handledare som har chans att vinna Teknikcollege stora samverkanspris? All information hittar du i pdf:erna nedan.

Samverkanspris – kategori lärarlag

Samverkanspris – kategori samverkansföretag

Samverkanspris – kategori handledare

 

ANMÄL DIG HÄR >

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.