fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
På den här sidan kan du läsa om:
Rikskonferens 2019
Årets viktigaste mötesplats för Teknikcollege

Välkommen på rikskonferensen 2019

Den 21 november är det dags för årets rikskonferens med temat "Framtidssäkra industrilandet Sverige". På stora scenen lyssnar vi bland annat till Jonas Hagelqvist, vd IKEM som representant från Industrirådet, Gabriel Lund, HR-chef på Kinnarps och Katarina Borstedt, Head of Growth på Northvolt. Varvat med scenföredrag bjuder även konferensen in till sex intressanta seminarier kopplat till både temat och SKM samt har en stor utställningsdel för inspiration, aha-upplevelser och plats för mingel. Hoppas att vi ses där!

Se inbjudan här >>


När?

21 november 2019, kl. 09.15–16.00 (fika och registrering från 08.30)

Var?
Billingehus, Alphyddevägen, Skövde

Konferensens sex seminarier

Under konferensen har du möjlighet att gå på seminarium i två omgångar. Vi erbjuder sex intressanta och lärorika seminarier riktade mot olika målgrupper med olika upplägg. När du anmäler dig till konferensen anger du även vilka seminarier du vill gå på.

[gdgallery_gallery id_gallery=”8″]

Teknikcollege stora samverkanspris x3

I samband med rikskonferensen vill vi uppmärksamma lärarlagets, samverkansföretagets och handledarens roll inom Teknikcollege. Tre otroligt viktiga delar som ligger bakom Teknikcollege kvalitet och status. Utmärkelserna syftar till att sprida information om nya arbetssätt och goda exempel som kan inspirerar och utveckla.

Vill du nominera ett företag, lärarlag eller handledare som har chans att vinna Teknikcollege stora samverkanspris? All information hittar du i pdf:erna nedan.

Kategori lärarlag

Kategori samverkansföretag

Kategori handledare

 

ANMÄL DIG HÄR >

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.