fbpx

Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

På den här sidan hittar du:
Information om region Östergötland för företag
Östergötland

Välkommen till Teknikcollege i Östergötland!

Samarbete mellan företag och skola är avgörande för att få våra ungdomar intresserade av tekniska och praktiska yrken och för att ditt företag ska kunna fortsätta att utvecklas och växa.

Teknikcollege i Östergötland kvalitetssäkrar utbildningar genom samverkan mellan skola och näringsliv. Vi ser ett ökande behov av engagerade företag som tillsammans med skolan kan göra utbildningarna ännu bättre och se till att våra ungdomar har ett jobb efter att studentmössan tagits på. Genom ett engagemang i skolan - tillsammans med din unika kunskap - skulle du kunna säkra ditt framtida kompetensbehov.
Det behöver inte vara svårt eller krångligt. Både stora och små företag kan göra något! Du kan till exempel delta i en lokal styrgrupp eller programråd, gå vår handledarutbildning och ta emot en elev på praktik eller erbjuda studiebesök, gästföreläsning, gymnasiearbete eller sommarjobb. Du kan också öppna dörren för samarbeten med grundskolor, där finns de framtida gymnasieeleverna. Hör av dig till processledaren, kontaktuppgifter finns här nedan.

i Fokus

Processledare och SYV i praosamarbete

Processledare och SYV i praosamarbete

Läs mer


9 juni
i Fokus

Save the date rikskonferensen 2021

Save the date rikskonferensen 2021

Läs mer


11 maj


Kontakta oss

Mia Hasselgren-Lundberg

Processledare
E-post: maria.hasselgren-lundberg@skill.se
Telefon: 076-778 15 14

Annika Franzén

Regional styrgruppsordförande
E-post: annika.franzen@vaderstad.com
Telefon: 0142-816 96

Samverkande företag

Här är företagen som deltar i lokal och/eller regional styrgrupp och dessutom samarbetar med skolorna på många olika sätt. Vi är också stolta över våra hundratals APL-företag och alla de företag som deltar i programråd, erbjuder studiebesök, gästföreläsningar eller sommarjobb.

Terminsbrev juni 2021 - Teknikcollege Östergötland

Läs de senaste nyheterna och uppdatera dig på kommande möten och aktiviteter i regionen. >>

Nyheter från Östergötland

Case

Östergötlands handledare nummer 300

Östergötlands handledare nummer 300

Läs mer


17 juni
Case

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Läs mer


22 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.