fbpx

Du är här:

På den här sidan hittar du:
Information om region Höglandet för företag
Höglandet

Hur säkerställer ni ert framtida kompetensbehov?

Vinsterna med Teknikcollege är många för er som enskilt företag. Utöver möjligheten att styra utbildningar så de motsvarar ert framtida behov av kompetens, öppnas arenor för att träffa framtida medarbetare. Många samverkande företag intygar att rekryteringsprocesser både förenklats och förkortats.

I norra Jönköpings län finns det Småländska Höglandet och det är här du hittar Teknikcollege Höglandet. Företagen är i ständig utveckling för att kunna konkurrera och tillgången på kompetent arbetskraft är avgörande för företagens fortsatta framgångar. Vi har därför ett stort engagemang från företagen i regionen. Samarbetet mellan företagen, skolorna och kommunerna är en avgörande faktor för att kunna förse företagen med efterfrågad kompetens.

Teknikcollege Höglandet är ett samarbete mellan kommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Vi består av en regional styrgrupp och tre lokala styrgrupper där företagen är i majoritet tillsammans med representanter från utbildare, politik och fackförbund.

i Fokus

Nytt nationellt utvecklingsprojekt

Nytt nationellt utvecklingsprojekt

Läs mer


12 november
i Fokus

The Factory – slutkonferensen där vi presenterade våra viktigaste leveranser från SKM

The Factory – slutkonferensen där vi presenterade våra viktigaste leveranser från SKM

Läs mer


19 oktober

Kontakta oss

Camilla Karlsson

Processledare
E-post: camilla.karlsson@vetlanda.se
Telefon: 038 397 506

Vakant

Regional styrgruppsordförande
E-post:
Telefon:

Samverkande företag

Vi samverkar för att kompetensförsörjningen till industri- och teknikföretagen på Höglandet ska framtidssäkras. Vill ert företag vara med i Teknikcollege nätverk? Kontakta processledaren och samtala kring hur ni vill vara med och bidra.

Nyheter från Höglandet

Kalender

Årets nationella rikskonferens går av stapeln 4 november! Temat för Teknikcollege rikskonferens 2020 är företagens medverkan i utbildningen. Konferensen kommer att äga rum i Norrköping, en anrik industristad. Kommande aktiviteter

Case

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Läs mer


22 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.