Du är här:

På den här sidan hittar du:
Information om region Höglandet för företag
Höglandet

Hur säkerställer ni ert framtida kompetensbehov?

Vinsterna med Teknikcollege är många för er som enskilt företag. Utöver möjligheten att styra utbildningar så de motsvarar ert framtida behov av kompetens, öppnas arenor för att träffa framtida medarbetare. Många samverkande företag intygar att rekryteringsprocesser både förenklats och förkortats.

I norra Jönköpings län finns det Småländska Höglandet och det är här du hittar Teknikcollege Höglandet. Företagen är i ständig utveckling för att kunna konkurrera och tillgången på kompetent arbetskraft är avgörande för företagens fortsatta framgångar. Vi har därför ett stort engagemang från företagen i regionen. Samarbetet mellan företagen, skolorna och kommunerna är en avgörande faktor för att kunna förse företagen med efterfrågad kompetens.

Teknikcollege Höglandet är ett samarbete mellan kommunerna Aneby, Eksjö, Nässjö, Sävsjö och Vetlanda. Vi består av en regional styrgrupp och tre lokala styrgrupper där företagen är i majoritet tillsammans med representanter från utbildare, politik och fackförbund.

i Fokus

Börja er samverkan med oss redan idag!

Börja er samverkan med oss redan idag!

Läs mer


2 oktober
i Fokus

Välkommen på Teknikcollege rikskonferens 2019

Välkommen på Teknikcollege rikskonferens 2019

Läs mer


13 september

Kontakta oss

Ann-Marie Brandt

Processledare
E-post: ann-marie.brandt@hoglandet.se
Telefon: 0380-51 75 75

Vakant

Regional styrgruppsordförande
E-post:
Telefon:

Kalender

Kommande aktiviteter

21 21
nov | 2019

I år är det Skövde som står som värd för årets viktigaste mötesplats, Teknikcollege rikskonferens.

Inbjudan och innehåll i konferensen hittar du här

Case

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Industrirådet är överens om hur kompetensförsörjningen kan stärkas!

Läs mer


22 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.