fbpx

Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

På den här sidan hittar du:
Information om region Fyrbodal för utbildningsanordnare
Fyrbodal

Välkommen till Fyrbodal

För att kunna främja samverkan mellan företag och utbildningsanordnare jobbar vi i Fyrbodal mycket med kompetensförsörjningsfrågor och där är Teknikcollege en viktig part. Industri- och teknikföretagen i regionen efterfrågar kompetenser och där är samverkan nödvändigt för att ta sig an utmaningarna.

I regionen finns det tre lokala styrgrupper (en i Lysekil/Munkedal/Sotenäs, en i Trollhättan/Vänersborg och en i Uddevalla) som samverkar kring hur vi bättre ska kunna möta företagens behov av kvalificerad arbetskraft och öka kvalitén på utbildningarna.

Idag har vi certifierade gymnasieutbildningar inom El- och energiprogrammet, Industritekniska programmet och Teknikprogrammet. Dessutom har Munkedals Processtekniska gymnasium en certifierad yrkes-vuxutbildning, Industri-process.

Teknikcollege Fyrbodal är ett samarbete mellan kommunerna Lysekil, Munkedal, Trollhättan, Uddevalla, och Vänersborg och invigdes i september 2007. I våra styrgrupper sitter många företag men också fackliga representanter, Högskolan Väst, Vuxenutbildningen, Arbetsförmedlingen samt utbildningsanordnarna.

i Fokus

Processledare och SYV i praosamarbete

Processledare och SYV i praosamarbete

Läs mer


9 juni
i Fokus

Save the date rikskonferensen 2021

Save the date rikskonferensen 2021

Läs mer


11 maj

Utbildningsanordnare i din region

Kontakta oss

Anna Jonsson Sahlberg

Processledare
E-post: anna.jonson.sahlberg@fyrbodal.se
Telefon: 0733-35 85 04

Susan Patriksson

Regional styrgruppsordförande
E-post: susan.patriksson@preem.se
Telefon: 010-450 35 97

Case

Tc + UF = Sant

Tc + UF = Sant

Läs mer


22 februari
Case

”Det är viktigt att kunna karriärväxla”

”Det är viktigt att kunna karriärväxla”

Läs mer


21 februari
Case

Anton har redan fått jobb

Anton har redan fått jobb

Läs mer


14 februari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.