fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

Vd Adela Martinovic slutar på Teknikcollege

Igår tackade vi av Adela Martinovic som nästa vecka slutar som vd för Riksföreningen Teknikcollege Sverige. Hon har med sitt enorma engagemang drivit Teknikcollege till den fantastiska verksamhet som det är idag. Adela har varit med sedan starten då Teknikcollegekonceptet låg i sin linda. Under hennes ledarskap har vi blivit industrins plattform för kompetensförsörjning och samverkan mellan 150 kommuner och 3000 samverkansföretag.

– Tack vare Adela har vi en väl fungerade verksamhet, ett mycket kompetent kansli och ett stabilt samarbete mellan industrins parter. Tack vare dig står vi rustade för fortsatt utveckling säger Frida Andersson, Teknikföretagen.

Adela har under sina år på Teknikcollege utvecklat ett nationellt brett nätverk inom svensk industri och offentlig sektor, inte minst när det gäller kompetensförsörjning och utbildningssystemet i Sverige. Hon har utvecklat en god samverkan mellan industrins parter, beslutsfattare, tjänstemän och företag.

– Det har varit ett krävande och väldigt omfattande arbete med många kravställare men det har varit så otroligt roligt att vara en del av Teknikcollegefamiljen. Jag är den jag är idag mycket tack vare kollegorna på kansliet, mina kollegor hos ägarorganisationerna, alla Teknikcollegekollegor ute i regionerna och de fantastiska eldsjälar för svensk industri som jag mött under mina år på Teknikcollege. Jag känner verkligen att jag lämnar verksamheten med flaggan i topp och i trygga händer säger Adela Martinovic.

Fram till att ny vd börjar är Jens Linered på kansliet utsedd till tillförordnad vd.

Vi vill tacka Adela för alla dessa fantastiska år och önskar henne all lycka i hennes framtida äventyr!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.