fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
INSTÄLLT

Välkommen till Teknikcollege Innovation Summit

Med anledning av coronaviruset ställer vi in Teknikcollege Innovation Summit. Vi beklagar detta och återkommer med nytt datum för konferensen i ett senare skede. Varmt välkomna en annan gång.

Teknikcollege ökar företagens framtida innovationsförmåga genom att ge studerande på industrirelevanta utbildningar en tidig introduktion i innovationsprocessen. Under tre år har Teknikcollege utvecklat och testat en sammanhållen modell för innovation och entreprenörskap. Modellen bygger på Blixtlåset, Gymnasiemästerskapen i innovation, och UF-företagande, en utbildning i entreprenörskap och företagande från Ung Företagsamhet.

I samband med den nationella finalen i Blixtlåset arrangeras Teknikcollege Innovation Summit – en mötesplats för lärare, skolledare, företag, regionalt utvecklingsansvariga, näringslivsutvecklare och representanter från industrins parter.

På dagens agenda står:

  • Innovativa organisationer
  • Innovation och entreprenörskap som en del i en regional utvecklingsstrategi
  • Teknikcollege modell för innovation och entreprenörskap

Boka in i kalendern!

Dag: 2 april 2020
Plats: Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm

Är du intresserad av att delta? Skicka din intresseanmälan till: jens.linered@teknikcollege.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.