fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Yrkesutbildning med Teknikcollege Trelleborg

Utbildning som ger jobb hos Industriakademin Syd – ansök nu!

Teknikintresserad? Nu öppnar vi ansökan för dig som vill plugga fräsning & svarvning (CNC), svetsning samt drift och underhåll i Trelleborg!

Industriakademin Syd (IAS), är ett samarbete mellan Teknikcollege Trelleborg och flera lokala industriföretag. Tillsammans vill vi säkerställa kompetensförsörjningen inom industrin. Därför erbjuder vi nu utbildning inom fräsning & svarvning (CNC), svetsning samt drift och underhåll.

Utbildningarna är 1-åriga och CSN-berättigade lärlingsutbildningar med 30 procent skola och 70 procent lärlingstid. Efter genomförd utbildning finns det goda chanser till jobb som CNC-operatör, svetsare eller inom drift och underhåll.

För att söka krävs gymnasiekompetens eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Ta chansen och sök nu! Sista ansökningsdag är 7 juni 2020.

Här hittar du mer information och ansökan >>


Våra utbildningspartners

IAS, Industriakademin SYD, är ett samarbete mellan Teknikcollege Skåne och företagen Herrströms Mekaniska, Laserstans, Nordic Plastic Group, Reppu, Sandvik, Svedala Mekansika, Tibab och Tre-Mek.

Tre-Mek
Sandvik
Nordic Plastic Group
Tibab
Reppu
Laserstans
Herrströms mekaniska
Svedala mekaniska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.