plus size summer http://beautystic.com barbie crochet ball gown patterns free
who inventes sexdolls?
replica watches good experience at any given time is was similar to.
Två-dagars teknikundervisning för högstadiet - Teknikcollege

Du är här:
Inför gymnasievalet

Två-dagars teknikundervisning för högstadiet

120 högstadieelever från Högavångsskolan instruerades under två dagar av teknikprogrammets gymnasieelever från Nordenbergsskolans certifierade teknikprogram. Dagarna erbjöd flera uppskattade testa-på-aktiviteter och syftade till att bland annat väcka tankarna inför gymnasievalet.

Torsdag och fredag i början på maj körs Teknikundervisning för årskurs 8 och 9 på Högavångsskolan. Det är ett samarbete mellan Nordenbergsskolans Teknikcollegeprogram och högstadieskolan där gymnasieeleverna själva är instruktörer.

IN, TE, EE och FT är involverande och eleverna får testa på flera praktiska delar såsom svets, lean, CNC, automation, programmering, hjulbyten, Teknikcollege egna VR-upplevelse och mycket mer.

Syftet med aktiviteten är att eleverna ska få praktiska moment i sin teknikundervisning samtidigt som Nordenbergsskolan får möjlighet att visa sina Tc-utbildningar inför gymnasievalet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.