fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

Teknikcollege söker projektledare ansvarig för kvalitetssäkring av utbildning och samverkan

Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning och omfattar 24 regioner med ca 3000 samverkansföretag och 150 certifierade utbildnings-anordnare och samverkar med kommuner, utbildare och företag för att säkerställa industrins tillväxt och kompetensförsörjning. Hos oss är du med och gör skillnad, både för den svenska industrin men även för samhället i stort. Teknikcollege ägs av Industrirådet som består av ledande arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer.

Vi erbjuder ett intressant och mångsidigt arbete där du ansvarar för Teknikcollege huvuduppdrag; kvalitetssäkring av industrirelevanta utbildningar och industrirelevant samverkan.

Du ingår i ett team med dina kollegor på Teknikcollege kansli i centrala Stockholm, men har också löpande kontakt med våra regionala kontaktpersoner ute i landet, liksom kompetens-försörjningsexperter från våra ägare. I teamet har alla olika ansvarområden, men det gemensamma uppdraget är styrande och ”laget före jaget” en bärande princip.

Din roll

  • Du fungerar som stöd och rådgivare gentemot företag/utbildningsanordnare/kommuner inom Teknikcollege och är en nyckelperson i vår regelbundna uppföljning mot regioner och företag.
  • Du arbetar proaktivt genom stödjande insatser gentemot regioner och lokala delar inom Teknikcollege.
  • Du projektleder, utvecklar och kommunicerar med våra nätverk inom föreningen.
  • Du planerar och leder möten med bland annat Industrirådets grupp för uppföljningsarbete.
  • Du arbetar nära dina kollegor och tvekar inte att hjälpa till där det behövs.

Dina kvalifikationer

  • Universitets- eller högskoleutbildning från relevant utbildning.
  • 3–5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Erfarenhet av att delta i/leda projekt.
  • Erfarenhet av förändringsarbete.
  • Förmåga att engagera och entusiasmera.

Med din förmåga att förbättra och förenkla processer har du stora möjligheter att påverka ditt egna arbete och ditt resultat. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, kunna arbeta självständigt och i grupp samt vara en van coach och kunna tänka och agera proaktivt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning vid vårt kontor vid Östermalmstorg. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner, egen träningslokal och lunchrestaurang i huset.

Resor förekommer i tjänsten och vi tillämpar provanställning.

Har du frågor om befattningen är du välkommen att kontakta:
Jens Carlenfors Linered, tf Vd, på telefon 076 138 87 70, jens.linered@teknikcollege.se

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast den 16 februari 2020.

Sök tjänsten här: Projektledare till Teknikcollege

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.