Du är här:
Jobbannons

Teknikcollege söker kommunikatör!

Inom Teknikcollege arbetar vi för att säkra svenska industrins kompetensförsörjning genom att kvalitetssäkra utbildningar efter industrins kompetensbehov. Hos oss är du med och gör skillnad, både den svenska industrin men även samhället i stort.

Är du utåtriktad, social och tycker om att arbeta med webb och omväxlande kommunikation? Riksföreningen Teknikcollege Sverige söker nu en medarbetare till kansliet i Stockholm som ska ansvara för extern och intern kommunikation samt stötta den regionala verksamhetens kommunikativa insatser. På kansliet sitter vi fyra personer som sköter nationella utvecklingsdelar och för ständig dialog med våra 24 regioner.

Är du som person utåtriktad och social med ett eget driv kommer du att trivas på Teknikcollege. Du är även en god retoriker och van vid självständigt arbete likväl som arbete i team. Kommunikationsarbetet görs i tätt samarbete med kollegor på kansliet och med regionala processledare runt om i landet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • ansvara för Teknikcollege olika digitala kanaler, både intern och extern kommunikation
  • utveckla extern- och internwebb, nyhetsbrev
  • arbeta med layout, foto och grafiskt material
  • ansvara för Teknikcollege strategiska kommunikation
  • ansvara för planering och genomförande av den årliga rikskonferensen
  • delta som kommunikatör i interna och externa projekt
  • stötta regionernas marknadsföring

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning i media- och kommunikationsvetenskap, eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha god förmåga att arbeta med text, innehåll och bild samt vara kreativ och idérik. Du bör också ha erfarenhet av att arbeta med webbnärvaro och sociala medier. Ett krav är att du kan arbeta i InDesign och har grundläggande kunskaper i Photoshop. Det är också meriterande om du har erfarenhet av CMS.

Som person är du ansvarsfull, noggrann, flexibel och självständig samt har en god samarbetsförmåga. Du värdesätter goda relationer och är serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har erfarenhet från kommunikationsarbete inom svensk industri och/eller Teknikcollege.

Anställningens omfattning

Heltid

Anställningsform

Tjänsten är ett föräldravikariat under ett år

Tillträde

November eller december 2019

Sista ansökningsdag 

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 4 oktober 2019. Du söker tjänsten på http://www.teknikforetagen.se/sv/om-oss/jobba-hos-oss-startsida/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Mer information

Teknikcollege är Sveriges största samverkansplattform för industrins kompetensförsörjning. Inom konceptet samverkar kommuner, utbildare och företag för att säkerställa industrins tillväxt. Bakom Teknikcollege står Industrirådet som utgörs av arbetsgivar- och arbetstagarorganisationer som Teknikföretagen, IF Metall, IKEM, Industriarbetsgivarna, Livsmedelsföretagen, GS facket, Trä̈- och möbelföretagen, Sveriges Ingenjörer, Gröna arbetsgivare, Livsmedelsarbetarförbundet och Unionen.

Kontakt

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Adela Martinovic, vd, på telefon 070-650 25 02, adela.martinovic@teknikcollege.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.