Du är här:
Gemensam sattsning för att framtidssäkra industrin i Norrbotten

Teknikcollege Norrbotten inleder samarbete med Sparbanken Nord

Vi är mycket glada över att idag kunna presentera Sparbanken Nord som ny samverkanspartner. De har beviljat medel så att vi kan fortsätta utveckla vårt arbete under de kommande tre åren. - Att Sparbanken Nord väljer att stötta oss har stor betydelse för att vi tillsammans med näringsliv, skolor och kommuner kan fortsätta vårt arbete med att kvalitetssäkra och skapa attraktionskraft för industriella och tekniska utbildningar och yrken i Norrbotten, säger Linda Rönnbäck regional processledare Teknikcollege Norrbotten.

Sparbanken Nord bildades 1852 och är en stark och viktig aktör i Norrbotten med verksamhet i Arjeplog, Arvidsjaur, Gällivare, Jokkmokk, Kiruna, Pajala, Piteå, Älvsbyn, Överkalix och Övertorneå. Som regionen sparbank avsätter de del av vinsten till samhällsstödjande investeringar för sådant som är bra för regionen via Sparbanken Nord – Framtidsbanken.

Sparbanken Nords syfte med Framtidsbanken är att skapa tillväxt, fler arbetstillfällen, bra utbildning och livskvalitet vilket även till stor del är syftet med vårt arbete inom Teknikcollege. Tillsammans med Sparbanken Nord och övriga samverkanspartners arbetar vi gemensamt för att nå dessa mål. Teknikcollege erbjuder elever kvalitetssäkrade och efterfrågade utbildningar som ger dem kompetenser och kunskaper som efterfrågas på arbetsmarknaden. Det leder till att vi kan hjälpa företagen med kompetensförsörjning och att de kan på så sätt kan utvecklas och öka sin tillväxt. Tillsammans bidrar vårt gemensamma arbete till att vi skapar ett attraktivt och levande län att bo och verka i.

Till Sparbanken Nords hemsida

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.