Du är här:

Teknikcollege Göteborgsregionen har fått en ny regional ordförande

Vi hälsar Johanna Flanke på RISE varmt välkommen till Teknikcollege! Johanna efterträder Anders Thelander Borealis som varit ordförande i 6 år. I veckan var hans sista möte som sådan. Tack Anders för det du har bidragit med både på lokal nivå, Teknikcollege Stenungsund, regionalt och på riksnivå för Teknikcollege!

Vem är då Johanna Flanke?

Johanna Flanke HR-direktör på RISE Research Institutes of Sweden. Tidigare var hon vice president Human Resources Volvo Group Sweden, HR-chef Volvo IT Sverige och har haft flera andra ledande HR-uppdrag inom Volvokoncernen. Övriga uppdrag: tidigare styrelseledamot International School of the Gothenburg Region samt styrelseledamot GTC. Numera ordförande i Centrum för Global Human Resource Management.

Rollen som ordförande för Teknikcollege ställer krav på att ha en bred förankring och högt förtroende bland det stora antal aktörer som är engagerade inom Teknikcollege i Göteborgsregionen .

Som ordförande är det viktigt att ha både regionalt och lokalt perspektiv. Med Johanna och RISE får vi dessutom ett mycket viktigt nationellt perspektiv i samverkansfrågor.

RISE Research Institutes of Sweden har ett uppdrag och vision som ligger helt i linje med Teknikcollege – samverkan mellan utbildning, forskning och näringsliv och offentlig sektor. Att Johanna Flanke brinner för dessa frågor är tydligt och både hon och vi tror att hon kan göra en insats för att lärande inom det här området kan få en skjuts framåt. Det ser vi fram emot!

#tcgr #teknikcollegegöteborgsregionen #rise

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.