fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

TC-ambassadörer på Perstorp tekniska gymnasium

Hösten 2019 blev Perstorp tekniska gymnasium en del av Teknikcollege Skåne. I mitten av januari arrangerade skolan tillsammans med Teknikcollege en ambassadörsutbildning på Perstorpsgården i Perstorp.

Ambassadörsutbildning för elever och personal på Perstorp tekniska gymnasium i Perstorp, Skåne.

23 elever och 11 personal deltog under dagen. Utbildningen är i första hand för elever som ska representera skolan och Teknikcollege på till exempel gymnasiemässor och Öppet hus-aktiviteter. Samtidigt är det ett riktigt bra sätt att få koll på vad Teknikcollege egentligen handlar om, och vilka fördelar det finns med att gå på en kvalitétssäkrad och certifierad utbildning inom teknik, industri eller el.

Det var positiva tongångar när dagen närmade sig sitt slut. Utbildningen gav en bättre insikt i vad Teknikcollege faktiskt är och arbetar för. Flera uppskattade också att det var många praktiska moment i utbildningen, t ex att få argumentera och lära sig att möta människor. ”Roligare än jag trodde” och ”Känner mig som en bra ambassadör både för min skola och för Teknikcollege efter denna dagen” är några av kommentarerna efter dagen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.