fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Skånska SYV-dagen

Skånska SYV-dagen tar coronapaus

Varje år arrangerar Teknikcollege Skåne och Vård- och omsorgscollege Skåne evenemanget Skånska SYV-dagen för skånska studie- och yrkesvägledare. Syftet är att öka kunskapen kring teknik- och vårdyrkena. På grund av Corona-restriktionerna pausas evenemanget i år.

Kristin Sjöholm är ny projektledare på Teknikcollege Skåne och bland annat ansvarig för Skånska SYV-dagen:

– Det innebär inte att vi släpper taget om det viktiga arbete som studie- och yrkesvägledarna gör. I våras startade projektet PRIS, PRAO i Skåne. Projektets mål är att implementera ett systematiskt, hållbart och kvalitativt prao-arbete som ökar likvärdigheten, valkompetensen och rörligheten över kommungränserna inom Skåne. Teknikcollege Skåne kommer bland annat att vara med under konferensen ”Verktyg för PRAO” den 1 december och berätta om goda exempel från Teknikcolleges verksamhet. Förhoppningsvis är omständigheterna annorlunda nästa höst så vi kan genomföra Skånska SYV-dagen 2021.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.