fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Säkra kvaliteten

Självgranskning för fyra regioner

Halvvägs in i sin certifieringsperiod ska varje Teknikcollegeregion självgranska sitt regionala och lokala samverkansarbete tillsammans med Industrirådets Granskningskommitté (GK) och RTS kansli. Genom denna granskningsträff får regionen möjlighet till självreflektion och självinsikt med nyttiga inspel från Industrirådet och andra regioner som har självgranskning samtidigt.

I oktober 2019 var det dags för regionerna Bergslagen, Göteborgsregionen, Östra Småland och Värmland att ta plats på Storgatan 5 i Stockholm. Fokus på självgranskningsdagen ligger i att ge regionerna stöd i sitt utvecklingsarbete och möjlighet att dela erfarenheter med varandra. Under förmiddagen diskuterade varje region enskilt tillsammans med representanter från GK de utmaningar och möjligheter som finns inom sin regionala verksamhet kopplat till Teknikcollege kriterier. På eftermiddagen skedde ett nyttigt erfarenhetsutbyte där regionerna fick presentera sin region och sitt arbetssätt inför den stora gruppen.

– Att både självgranska sin region och höra hur andra regioner arbetar med sin samverkan är en väldigt lärorik kombination, säger Andreas Mannberg, samordnare för gransknings- och ansökningsärenden på Teknikcollege Sverige.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.