Du är här:

Samarbetet ger elever utökade chanser att få sommarjobb

Ett utav medlemsföretagen inom Södra Vätterbygden FläktGroup, har stort behov av sommarpersonal och söker brett i regionen för att få tag i personal under sommaren. Elever som går ett Teknikcollege program söker precis som alla andra, men FläktGroup ber de sökande att fylla i vilken utbildning de går och uppmärksammar särskilt elever på de skolor som går en Teknikcollege certifierad utbildning. Vad innebär då ett sommarjobb hos en utav våra medlemsföretag, nedan informerar Siri Lindahl som är ansvarig HR-kontakt för sommarjobben 2018 på FläktGroup i Jönköping.

Varför ska man söka sommarjobba hos er?

Framförallt för att det är fantastiskt roligt! Sedan får du dessutom en möjlighet att få in en fot hos oss som är ett av Jönköpings största tillverkande företag. Du kommer få arbeta praktiskt och vi erbjuder områden som montering, elmontering, kantpress, stansning, svetsning, lager och logistik.

Vad är kriterierna för att kunna konkurrera om ett sommarjobb?

Du ska kunna arbeta åtta sammanhängande veckor under sommarperioden juni-augusti, du ska ha fyllt 18 år och kunna tala och läsa svenska obehindrat.

Vad finns det för vidare möjligheter inom Fläkt Woods efter ett sommarjobb?

Efter ett sommarjobb har vi bra koll på dig och dina kompetenser, vilket vi har i åtanke inför nästkommande sommar eller eventuella framtida jobb. Om du sommarjobbar hos oss ska du därför tänka på att visa engagemang och en vilja till att lära och utvecklas.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.