fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

Peter Stenberg ny vd för Teknikcollege

Nu är det klart att Peter Stenberg blir ny vd för Riksföreningen Teknikcollege Sverige.

Teknikcollege är inte främmande för Peter som tidigare arbetat som rektor på Wijkmanska gymnasiet i Västerås som är en Teknikcollegecertifierad skola.

Idag arbetar han som rektor på Edströmska gymnasiet i Västerås där han framgångsrikt utvecklat arbetet och fått fantastiska resultat med fullt söktryck på programmen och en stark samverkan med näringslivet i regionen.

Förutom arbetserfarenhet inom den offentliga verksamheten så har Peter gedigen erfarenhet av näringslivet inom både industri- och byggbranschen.

Han är grym på förändringsledning, älskar utmaningar och drivs av att vara i sammanhang där han tillsammans med andra kan utveckla verksamhet och samarbeten. Peter börjar sin anställning i mitten på mars och till dess är Jens Linered på kansliet tf.

Peter hälsar: ”Jag ser fram emot att träffa Teknikcollegefamiljen och se vad som hänt under de år jag varit lite på distans. Jag drivs av att utveckla lösningar för bättre samarbete mellan skolor, kommuner och näringsliv och ser fram emot att få jobba tillsammans med andra människor som drivs av samma sak!”

Vi önskar honom varmt välkommen till Teknikcollegefamiljen!!

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.