Du är här:

Nytt praktikkoncept för inriktning Design och produktutveckling

"Är det möjligt att gå från en bit plåt till färdig produkt på en vecka?"

Den frågan ställde sig Fenix kunskapscentrum och företaget  AQ Enclosure System AB, Vaggeryd  när de tillsammans tog fram ett nytt koncept för praktik för eleverna på Teknikprogrammet inriktning Design och produktutveckling. Det konceptet är nu anledningen till att AQ är en av tre nominerade företag inför året Teknikcollege konferans som går av stapeln i Västerås den 14 november.

Jonas Pellgaard, platschef på AQ, har varit ordförande i den lokala styrgrupp sedan Fenix blev certifierade 2009. Han är alltid positiv och drivande, har ett stort engagemang när det gäller elevernas bästa. Även hans medarbetare på AQ är mycket engagerade inspiratörer och ser sina roller som viktiga för våra elever, eleverna är ”aldrig i vägen”. De utmanar och vägleder eleverna vilket gör att eleverna känner praktiken meningsfull.

Vi håller tummarna för att nomineringen ska räcka hela vägen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.