fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Teknikcolleges nationella rikskonferens

Nytt datum! Rikskonferensen går av stapeln den 16 mars 2021

 


Vi fick under rådande omständigheter skjuta upp rikskonferensen som skulle ha ägt rum den 4 november. Nu har vi ett nytt datum för arrangemanget! Vi ser fram emot att träffa er den 16 mars 2021 i Norrköping! Vi återkommer med mer info inom kort.

Tema för den kommande konferensen är företagssamverkan. Att bygga framgångsrika relationer med företag är en utmaning för många utbildningsanordnare idag. Effektivt samarbete kräver långsiktighet byggt på gedigen erfarenhet och goda relationer. Rikskonferensen kommer att bjuda på innehåll med en tydlig koppling till regional företagssamverkan inom Teknikcollege. Vi kommer att ge er förutsättningarna och praktiska verktyg för att möta utmaningarna inom valt temaområde.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.