fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Ny organisation på plats

Nätverksträff för Skånes Tc-samordnare

Samordnaren spelar en oerhört viktig roll för det lokala arbetet med Teknikcollege. För att skapa långsiktighet och kvalitet i arbetet har Teknikcollege Skåne därför infört krav på att det finns en person med lokalt ansvar som driver arbetet framåt och håller samarbetet vid liv.

Nayef Osman, NTI gymnasiet i Helsingborg

I slutet av september arrangerades den första nätverksträffen för Skånes TC-samordnare. Under dagen fick deltagarna träffa både bekanta och en del nya ansikten. På agendan stod bland annat en diskussion kring samordnarens roll och ansvar. Det blev också en genomgång av Teknikcolleges nationella arbete, och en presentation av möjligheter som skapats för regionerna inom ramen för utvecklingsprojektet Stats, kvalitet och matchning. Några av tankarna som lyftes fram var behovet av ämnesspecifika fortbildningar för TC-lärare och hur man förstärker kommunikationen mellan regionens olika Teknikcollege. Just den här typen av träffar är också efterfrågade, det är en bra kanal för att utbyta tankar och idéer, tips och erfarenheter.

Här kan du läsa mer om rollen som samordnare inom Teknikcollege Skåne >>

Mathias Magnusson, Carl Engströmgymnasiet i Eslöv
Pernilla Bergkvist, Söderslättsgymnasiet i Trelleborg
Bengt Berthilsson, Tycho Braheskolan i Helsingborg
Christer Månsson, Pauliskolan i Malmö
Pernilla Ripa, Öresundsgymnasiet i Landskrona
Nayef Osman, NTI gymnasiet i Helsingborg
Marie Gårdemyr, Teknikcollege i Hässleholm
Åsa persson, Perstorp Tekniska Gymnasium
Carina Lengbrant Malmberg, processledare Teknikcollege Skåne
Patrik Laanemets, Teknikcollege – projektledare Ökad attraktionskraft SKM
Pia Zachrison, Teknikcollege Skåne

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.