Du är här:
Lyckad teknikvecka!

Möjligheternas Värld 2019

Under vecka 13 genomfördes för sjätte året i rad teknikeventet Möjligheternas värld.

Möjligheternas Värld är riktat till årskurs 8 i hela Skaraborg och i år kom närmare 1200 elever hit. Under veckan tar sig ambassadörerna sig an att bemanna de sju stationer som erbjuds. De stationer som kunde besökas var, CNC och automation, 3D och CAD, svets, design, AI och framtidens teknik, programmering och dessutom hade  institutionen föringenjörsvetenskapen från Högskolan i Skövde en station. Ambassadörerna, som i år var 140 stycken, kommer alla från en TC-skola i Skaraborg och gjorde ett fantastiskt bra jobb med att visa eleverna vad som kan vänta om man läser just deras utbildning. Stort tack också till alla sponsorer som hjälpt till att låta oss visa ungdomarna vilken framtid de har om de väljer en teknisk-eller industriteknisk utbildning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.