fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Teknikcollege Skåne förstärker

Kristin Sjöholm ny projektledare hos Teknikcollege Skåne

Intresset för att bli en del av Teknikcollege Skåne har ökat markant de senaste åren. Sedan augusti har Teknikcollege Skåne och processledare Carina Lengbrandt Malmberg därför fått förstärkning i organisationen.

Porträtt Kristin Sjöholm, Teknikcollege Skåne
Kristin Sjöholm, projektledare Teknikcollege Skåne

I mitten av augusti tillträde Kristin Sjöholm som projektledare på Teknikcollege Skåne. Kristin kommer närmast från Teknikcollege systerorganisation Vård- och omsorgscollege:

Kristin Sjöholm, projektledare Teknikcollege Skåne– Ett starkt samarbete mellan utbildning och arbetsliv är vägen framåt. Både för att trygga företagens kompetensförsörjning och för att fler unga ska hitta spännande arbeten som utvecklar både dem själva och samhället i stort, säger Kristin Sjöholm.

Kristin uppdrag kommer att arbeta med olika aktiviteter kopplade till Teknikcollege Skånes röda tekniktråd, och med att etablera en plattform för validering i Skåne.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.