fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Jobba som CNC-operatör, svetsare eller med drift och underhåll

Industriakademi Syd i Trelleborg – Utbildning med goda chanser till jobb!

Är du teknikintresserad, driven och inte rädd för nya utmaningar? Vår utbildning är en ettårig CSN-berättigad lärlingsutbildning med 30% skola och 70% lärlingstid. Efter genomförd utbildning finns det goda chanser till jobb som CNC-operatör, svetsare eller inom drift och underhåll. För att söka krävs gymnasie-kompetens eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Ta chansen och sök senast den 25 juni!

Arbete i industrin innebär inte tunga, smutsiga och monotona arbetsuppgifter. Idag är ett industriarbete något helt annat, med massor av spännande möjligheter att utvecklas och göra karriär.

Industriakademin Syd (IAS) är en samling industriföretag, som i samarbete med Teknikcollege Trelleborg, vill säkerställa den lokala kompetensförsörjningen inom industribranschen. Tillsamman erbjuder de nu yrkesutbildningar inom fräsning & svarvning (CNC), svetsning samt drift och underhåll – kunskap som verkligen efterfrågas av arbetsmarknaden. Företagen är tätt kopplade till utbildningen och en stor del av tiden är förlagd till arbetsplatserna. Sök en yrkesutbildning som öppnar nya vägar för dig.

Läs mer om utbildningarna på www.industriakademinsyd.se

Ta chansen och sök nu!

Skicka ditt CV och en kort beskrivning av dig själv till info@industriakademinsyd.se senast den 25 juni.

 

Utbildningspartners:

TRE-MEK
SANDVIK
NORDIC PLASTIC GROUP
TIBAB
REPPU
LASERSTANS
HERRSTRÖMS MEKANISKA
SVEDALA MEKANISKA

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.