fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
- Att välja med både hjärta och hjärna.

Gymnasievalet och gymnasiemässan

Vi på Teknikcollege arbetar med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mycket av teknikbranschen. Du som studerar på en Teknikcollege-utbildning kommer att stå bra rustad för den arbetsmarknad som väntar efter skolan. Det innebär stora möjligheter för dig, oavsett om du vill ha jobb direkt efter studenten, funderar på att läsa vidare på universitet eller är intresserad av att starta eget.

På gymnasiemässan på Folkets Park i Huskvarna möttes årskurs 9 eleverna från samtliga grundskolor engagerad personal från gymnasieskolorna och positiva elever som var mycket goda ambassadörer för sina utbildningar. Mässan var öppen även på sen eftermiddagstid för ungdomarna och deras vårdnadshavare, ett uppskattat upplägg av många besökare då allt finns samlat under samma tak med många möjligheter att ställa frågor och få information.

Teknikcollege Södra Vätterbygden är samverkan mellan lokala företag i Habo, Mullsjö, Vaggeryd och Jönköpings kommuner och våra certifierade teknik- och industriutbildningar utbildningar på tre skolor, Fenix Kunskaps och kulturcentrum, Erik Dahlbergsgymnasiet och Bäckadalsgymnasiet.

Framtidens jobb finns i hög utsträckning inom teknikindustrin. Vi på Teknikcollege arbetar med utbildningar inom de yrken som efterfrågas mycket. Du som studerar på en Teknikcollege-utbildning kommer att stå bra rustad för den arbetsmarknad som väntar efter skolan. Det innebär stora möjligheter för dig, oavsett om du vill ha jobb direkt efter studenten, funderar på att läsa vidare på universitet eller är intresserad av att starta eget. Drömmar är viktiga. För viktiga för att slarvas bort. För viktiga att inte ges en chans att bli verklighet i framtiden. Framtiden är ditt val. Välj Teknikcollege.

 

Välkommen till Öppet Hus på våra Teknikcollege utbildningar inom teknik och industri.

14 november 2019 Fenixkvällen i Vaggeryd. Teknikprogrammet och Industritekniska programmet.

16 november 2019 Bäckadalsgymnasiet i Jönköping. Teknikprogrammet, El- och energiprogrammet inriktning automation och Industritekniska programmet.

27 november 2019 Erik Dalbergsgymnasiet i Jönköping. Teknikprogrammet.

Länktips

I samband med gymnasiemässan lanseras den nya Gymnasievalswebben. En webbplats som ska ge den som ska söka till gymnasiet den kunskap som behövs för att göra ett säkert och välgrundat gymnasieval. https://gymnasieval.jonkoping.se/

Länk till vår egen webbsida för mer information om Teknikcollege https://teknikcollege.se/

Ytterligare länktips kommer att finnas i vårt Facebookflöde under ansökningsperioden, följ oss gärna där. Sök Teknikcollege Södra Vätterbygden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.