Du är här:

Det är vi tillsammans som gör det möjligt

I slutet på maj träffades engagerade medlemmar av Teknikcollege Södra Vätterbygden.

Lärare, rektorer, företagsrepresentanter och politiker. Vi diskuterade och konkretiserade våra tankar kring Teknikcollege. Syftet med eftermiddagen är att tillsammans tydliggöra och utbilda oss om varför Teknikcollege, nätverka inom regionen och att tillsammans fundera över vårt fortsatta arbete.

Det är vi som tillsammans bildar Teknikcollege Södra Vätterbygden och genom vår samverkan skapar förutsättningar och bidrar till att skapa:
•    Ett mervärde för elever/studerande
•    Erfarenhetsbyte för lärare
•    Ger företag kontakt med nästa generations möjliga anställda.

Med hjälp av de här mervärden skapades förslag och förbättringar för fortsatt arbete inom Teknikcollege. Andreas Mannberg var med från kansliet och informerade också om att under våran 2019 är det dag för Södra Vätterbygden att återcertifieras.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.