fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Ambassadörsutbildning skapar möjligheter för framtiden

Camp Tc

Innan sommarlovet kommer elever från Luleå, Piteå, Boden och Kalix att samlas på en kursgård en bit utanför Luleå för att under två dagar genomföra Teknikcollege nya ambassadörsutbldning.

Inom #SKM, Status, Kvalitet och Matchning har vi inom Teknikcollege nationellt under 2018/2019 arbetat fram en ny ambassadörsutbildning. Utbildningen riktar sig till elever som går en certifierad gymnasieutbildning.

Nu laddar vi i Norrbotten inför den 3-4 juni då vi genomför utbildningen för första gången i vår region. Under dessa två dagar kommer eleverna att få utbildning inom områden så som samtalsmetodik, presentationsteknik, monterträning samt information och kunskap om Teknikcollege. Eleverna kommer sedan att kunna medverka vid olika arrangemang, aktiviteter och mässor för såväl skolorna, företagen som regionalt för Teknikcollege.

Teknikcollege Norrbotten har som regionalt mål att under 2019 ha 20 utbildade ambassadörer som representerar samtliga certifierade utbildningar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.