plus size summer http://beautystic.com barbie crochet ball gown patterns free
who inventes sexdolls?
replica watches good experience at any given time is was similar to.
Anders Farsnäs ny ordförande i Teknikcollege Helsingborg - Teknikcollege

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

Anders Farsnäs ny ordförande i Teknikcollege Helsingborg

Anders Farsnäs är personalchef på Kemira och tillträdde i höstas som ordförande för Teknikcollege Helsingborg. Starkare samverkan och ett tydligare företagsperspektiv står på önskelistan.

– Mitt viktigaste uppdrag som ordförande för Teknikcollege i Helsingborg är att bygga ett starkare nätverk. Ute på företagen vill man nå fram till skolorna men lyckas inte alltid. Skolorna i sin tur behöver input och draghjälp från branschen för att vässa utbildningsinnehållet. Vi kommer nu att fokusera på att få till kvalitativa program- och yrkesråd där företag och skola möts, säger Anders.

Anders Farsnäs har en bred kunskap kring HR-frågor och har de senaste 30 åren jobbat inom vitt skilda områden som läkemedel, bygg och kemi.

– Framtidens svar finns ofta i historien. Förr ansvarade företagen för utbildningen i högre grad, men tyvärr skars de kommunicerande kärlen av mellan företag och utbildning i olika reformer på 70-talet. Företagen ska kanske inte bli utbildare igen, men absolut ta en större roll. Där kan samverkan inom Teknikcollege vara vägen framåt. Men för att lyckas måste samarbetet vara enkelt, och med tydliga erbjudanden och vinster för företagen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.