fbpx

Du är här:

På den här sidan kan du läsa om:

Preliminärt datum för lärarkonferensdag för TC-lärare Jönköpings län

Save the date! Torsdagen 1 oktober 2020. Kompetemsutvecklingsdag. Samarbete mellan tre Teknikcollege-regioner i Jönköpings län.

Jönköpings län´s tre Teknikcollege fortsätter vår positiva samverkan med att bjuda in våra certifierade utbildningar och representanter från grundskolorna i länet till en gemensam kompetensutvecklingsdag på temat Ungdomars utbildningsval.

Teknikcollege har ett pågående samarbete med Ungdomsbarometern som gör en målgruppsanalys kring tjejer som väljer bort yrkesprogram. Vi berättar mer om resultatet av den analysen på konferensen och gör en workshop kring hur vi kan utforma Öppet Hus och andra aktiviteter.

Vi kommer att vara i region Södra Vätterbygden och återkommer med mer information i inbjudan i augusti utifrån rådande riktlinjer och ber er därför att boka in detta datum redan nu innan sommaruppehållet.

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.