fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

På den här sidan kan du läsa om:

1 oktober Gemensam kompetensutvecklingseftermiddag för SYV och TC-lärare Jönköpings län

Jönköpings län´s tre Teknikcollege fortsätter vår positiva samverkan med att bjuda in våra certifierade utbildningar och representanter från grundskolorna i länet till en gemensam kompetensutvecklingseftermiddag på temat Ungdomars utbildningsval.

1 oktober 2020 En digital eftermiddagskonferens med temat Ungdomars utbildningsval.

Se mer information i bifogad anmälan där anmälningslänk finns. Anmäl dig gärna så snart som möjligt, begränsat antal platser. Hoppas att just du kan vara med, varmt välkommen med din anmälan.

Jönköpings län´s tre Teknikcollege fortsätter vår positiva samverkan med att bjuda in våra certifierade utbildningar och representanter från grundskolorna i länet  till en gemensam digital kompetensutvecklingsdag på temat Ungdomars utbildningsval. Eftermiddagens workshop berör frågan om vi kan bli mer digitala eller hitta nya lösningar istället för Öppet Hus eller mässor?

I vår region Södra Vätterbygden är det Bäckadalsgymnasiet, Erik Dahlbergsgymnasiet samt Fenix Kunskapscentrum som är  certifierade inom Teknikcollege med utbildningarna Industritekniska programmet, Teknikprogrammet och El- och energiprogrammet, inriktning automation.

inbjudan_1 oktober 2020_ ungdomars utbildningsval

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.