Du är här:

På den här sidan kan du läsa om:

Digitalt möte på förmiddagen ersätter IGEDAY 2020 kl 13.00-16.30 Husqvarna Group

Bevaka webb för ev inställt arrangemang

På grund av COVD-19 har flertalet företag ställt in sin medverkan på årets IGEday. Några av dem försöker just nu hitta ett nytt datum medan några andra undersöker möjligheten att anordna dagen online via ett videosamtal.

Du som är deltagare kommer att bli kontaktad inom kort och få reda på vad som gäller på ditt företag.

>> Se alla företag som redan ställt in

 

 

3 april IGEDAY En dag då tjejer får komma till ett företag som jobbar med teknik på något sätt för att få veta mer om hur det är att vara ingenjör. Flera företag deltar. Husqvarna Group i Huskvarna bjuder in intresserade tjejer som studerar på gymnasiet TE och NA. Särskild anmälan till denna aktivitet. https://sv.igeday.com/product/husqvarna/

Glöm inte att följa oss via Instagram
www.instagram.com/igeday

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.