fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:

På den här sidan kan du läsa om:

Teknikcollege i Almedalen

Majoriteten av Sveriges 290 kommuner kämpar med att kompetensförsörja sitt näringsliv. Regeringen har förtydligat det regionala ansvaret för kompetensförsörjning. Men hur ska arbetet gå till? Vem ska göra det och vilka resultat kan kommuner, företag och utbildningsanordnare uppnå tillsammans?

Välkommen att ta del av hur storstadsregionen Göteborg, industriregionen Östra Småland och Region Gotland löser sina utmaningar kring industrins kompetensförsörjning med Teknikcollege som regional plattform. Idag har vi 25 regioner som alla driver förändring, skapar mervärden och ligger i framkant för att säkerställa konkurrenskraften för regionens industri. Det handlar om att kombinera det bästa av frivilligt engagemang och eldsjälar, med ett ansvar från branschen, expertkunskaper från från företagen och stabilitet från kommunerna. Det gäller också att våga välja bort och att kunna prioritera, samt ha tillgång till kunskap, mod och uthållighet.

Ladda ner vår inbjudan i pdf-format här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.