fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Tema: Hållbart

Save the date rikskonferensen 2021

Svensk industri är svaret på många hållbarhetsutmaningar. Genom att skapa nya lösningar, nya material och nya metoder ligger Sveriges industriföretag med på en viktig agenda kopplat till klimat och hållbarhet.

HUR SKAPAR VI EN HÅLLBAR SAMVERKAN?
HUR SKA UTBILDNINGEN HÅLLAS RELEVANT OCH UPPDATERAD?
PÅ VILKA SÄTT KAN TEKNIKCOLLEGE FÖRA KLIMATFRÅGAN FRAMÅT?

De personer som på olika sätt passerar via Teknikcollege kommer att lösa morgondagens hållbarhetsfrågor. På det temat kommer årets rikskonferens att rikta sitt fokus. Inom Teknikcollege vill vi också skapa en hållbar samverkan mellan företag, utbildningsanordnare och kommuner. Frågan är med vilka förutsättningar man gör detta bäst.

Missa inte årets största event inom Teknikcollege. Vi ses på Louis De Geer i Norrköping och lyfter fram att det är genom Teknikcollege som vi utbildar morgondagens hållbarhetsarbetare.

Inbjudan och mer info kommer efter sommaren.

Sprid gärna Save the daten till de du vill ska medverka på rikskonferensen.

> Ladda ner Save the date rikskonferens här (PDF) 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.