fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Rikskonferensen 2019

”Samhället behöver industrin och industrin behöver samhället”

Så sa Sveriges statsminister Stefan Löfven på Industridagen den 30 september. Vi kan inte annat än att hålla med. Varje dag gör Teknikcollege insatser för att stärka den svenska industrins kompetensförsörjning. Det är vårt bidrag till konkurrenskraftiga industrier och hållbara samhällen.


Jonas Hagelqvist, vd IKEM och styrelseledamot Teknikcollege Sverige pratar på rikskonferensen den 21 november. 

– Resultatinriktad samverkan är vägen framåt. Det är på det sättet vi framtidssäkrar Sverige och alla våra företag, utbildningar och kommuner, säger Jonas Hagelqvist vd IKEM och styrelseledamot Teknikcollege Sverige.

– Industrin och den välfärd vi känner kommer inte av sig självt. En välmående industri behöver en fungerande kompetensförsörjning och där behöver vi alla ta ett ansvar, säger Gabriel Lund HR-manager Kinnarps AB och regional ordförande Teknikcollege Skaraborg.

Under rikskonferensen den 21 november får vi höra mer från Jonas och Gabriel när de delar sina tankar på stora scen med hela Teknikcollege Sverige i publiken.


Var med och framtidssäkra du också! På konferensen hjälper vi varandra med att skapa bättre förutsättningar för industri, utbildning, företagande samt regional och lokal utveckling.

Se till att vara på plats från ditt företag, din utbildningsanordnare och din kommun.

Se inbjudan och program här >>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.