fbpx

Teknikcollege Teknikcollege Teknikcollege på Instagram Teknikcollege på Twitter Teknikcollege på facebook
Du är här:
Leverans av tre års utvecklingsarbete!

Livesändning av The Factory – slutkonferens för Status, kvalitet och matchning

Varmt välkommen till The Factory, en dag fylld med digitala seminarier och samtal om hur du kan stärka ditt och din regions arbete med den tekniska kompetensen. Teknikcollege kommer att presentera verktyg och processer som ni kommer ha stor nytta av framåt.

Vi kommer att prata om yrkesprogrammens attraktivitet, kvalitet i det arbetsplatsförlagda lärandet, hur siffror och statistik stärker din argumentation samt presentera vår apl-app. Välkommen alla ni som arbetar med tillväxt, kompetens, teknisk utbildning och samordning. Vi välkomnar även alla förtroendevalda som är intresserade av de här frågorna.

Under konferensen presenterar vi våra viktigaste leveranser från projektet i form av digitala seminarier. Här är agendan för dagen.

Konferensen äger rum den 8 oktober, 08.15-13.45. Följ sändningen nedan! Du kan vara med under hela dagen eller enstaka seminarier.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i din e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.