fbpx

Du är här:

Årets nationella rikskonferens går av stapeln 4 november!

Temat för Teknikcollege rikskonferens 2020 är företagens medverkan i utbildningen. Konferensen kommer att äga rum i Norrköping, en anrik industristad.

Att bygga framgångsrika relationer med företag är en utmaning för många utbildningsanordnare idag. Effektivt samarbete kräver långsiktighet byggt på gedigen erfarenhet och goda relationer. Rikskonferensen kommer att bjuda på innehåll med en tydlig koppling till regional företagssamverkan inom Teknikcollege. Vi kommer att ge er förutsättningarna och praktiska verktyg för att möta utmaningarna inom valt temaområde.
x

Spara datumet i kalendern redan nu, vi återkommer i augusti med anmälningsformulär och program.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vi skickar ut vårt nyhetsbrev sex gånger per år. Fyll i den e-post nedan och säkerställ att du tar del av det senaste från Teknikcollege och #SKM.


Vi behandlar i förekommande fall dina personuppgifter, såsom din mailadress, i enlighet med de krav som uppställs av dataskyddsförordningen och dataskyddslagen. Vi behandlar inte personuppgifter som inte är nödvändiga för oss att behandla och inte under längre tid än som behövs. Läs mer om vår personuppgiftspolicy här.